БОРОТЬБА ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

9 лютого 2020 року козаки «Окремого природо-правозахисного округу МГО «Козацтво Запорозьке», по запрошенню керівництва міжнародної громадської організації «Нове покоління» відвідали реабілітаційний центр «Допомога Україні» для наркозалежних у м. Дніпро. Козаків тепло і поважно зустрічали майже 50 пацієнтів цього центру.

Головний писар (начальник штабу) округу генерал козацтва Василь Сердюков, кошовий отаман Мануйлівського куреня Новокодацької паланки округу генерал-осавул Дмитро Кабаченко, отаман Суховіївського куреня Новокодацької паланки округу підосавул Олександр Скворцов – розповіли про історію козацтва та роботу козаків в структурі МГО «Козацтво Запорозьке», про благодійну діяльність своїх підрозділів, яка проводиться задля України та її народу.

Козаки у своїх виступах підтримали велике бажання пацієнтів на боротьбу по здоланню наркозалежності і бути у подальшому здоровими. Тільки там де держава не звертає увагу на хворих, на наркозалежність, вони самі утворюють свої організації та реабілітаційні центри і намагаються здолати свою хворобу.

У подальшому відбулась більш детальніша бесіда козаків з керівництвом реабілітаційного центру «Допомога Україні», в особі Зейналова Віталія Володимировича та інших, по тим проблемам, які постійно виникають у них на протязі діяльності центру. Козаками були надані рекомендації та побажання на краще.

Матеріал підготував:

Головний писар (начальник штабу) округу

генерал козацтва

Сердюков В.Ф.

Добавить комментарий