Зі святом 75-ї річниці Великої Перемоги!

Привітання Головного отамана МО МГО КЗ «Окремого природо-правозахисного округу МГО «Козацтво Запорозьке» генерала козацтва Олександра Пилипенко:

Шановні козаки та козачки!

Від усієї душі щиро вітаю Вас та Ваші родини, з днем 9-го травня.

Ви нащадки тих, хто приніс мир на нашу землю. І в цей день згадайте полеглих та живих. Схилите голови перед пам’яттю за Ваших батьків та дідів і завжди пам’ятайте хто врятував увесь світ від коричневої чуми ХХ-го століття.

Бажаю Вам козацького здоров’я, наснаги та миру в державі.

Зі святом 75-ї річниці Великої Перемоги! Ми народ — переможці!

9-го травня 2020 року козаки та козачки «Окремого природо-правозахисного округу МГО «Козацтво Запорозьке» провели урочистості до дня Перемоги з покладанням квітів та вінків до пам’ятника загиблим воїнам у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 р.р. у м. Дніпро, с. Сухочівка.

Козаки вкотре зібрались, щоб віддати повагу й честь тим, хто загинув у тій війні, хто виніс на своїх плечах увесь тягар того часу.

Ми схиляємо голови і будемо вічно пам’ятати той великикий подвиг нашого народу. Покоління яке розгромило німецько-фашистську навалу й подарувало нам життя завжди буде у нашій пам’яті. Бо це їх великий подвиг.

В Україні продовжується переписування історії, поділивши державу на людей із різним ставленням до нашої перемоги. І робиться це заради того, щоб забрати свято Перемоги у більшості громадян України, де майже у кожній родині були загиблі та закатовані, а це майже 10 мільйонів населення України.

В цьому році, вкотре владою були обмеження при святкуванні дня Перемоги. Вплив часу все далі відносить нас від тих героїчних подій, але вони завжди будуть залишатися в нашій пам’яті.

На урочистостях, до дня Перемоги, прийняли участь козаки «Окремого природо-правозахисного округу», Новокодацької паланки, куреня «Служби Безпеки округу» та козачки об’єднення «Берегиня».

Матеріал підготував:

отаман Головної канцелярії округу

козацький полковник Сердюков Андрій

Добавить комментарий