Звернення до президента Зеленського

Президенту України пану Володимиру ЗЕЛЕНСЬКОМУ

Вельмишановний Володимире Олександровичу!

Від душі, вся велика козацька родина Міжнародної громадської організації «Козацтво Запорозьке (МГО КЗ) вітає Вас з офіційним вступом на посаду всенародно обраного Президента України, Головнокомандуючого Збройними Силами України!

Бажаємо Вам міцного козацького здоров’я, наснаги у справах на благо покращення добробуту кожної людини, зміцнення держави, розквіту суспільства, підвищення обороноздатності Держави тощо.

МГО КЗ десятиліттями, як раніше наші діди і прадіди, стоїть на захисті канонічної Віри Православної, землі нашої, культурних надбань та споконвічних традицій українського народу. Тому ми готові підтримати ті починання, які Ви зазначили під час своєї інавгурації. Ми неодноразово подавали наші пропозиції минулим Президентам, що грунтувалися на козацькому Звичаєвому Праві, які б не уможливлювали порушення Конституції України.

Розуміємо ті проблеми та виклики, які стоять перед Державою, проте Ваша програма реформ знайде цілковиту підтримку козаків-запорожців. За умови, що реалізація програм буде йти шляхом реформування органів влади, припинення в будь-який розумний спосіб бойових дій та збереження життя наших воїнів і цивільного населення. Пріоритетом повинна бути турбота про найбільш незахищені верстви населення, невтручання державних органів влади: в якій церкві молитись та якою мовою розмовляти.

Пане Президенте! Доля дала Вам шанс навіки ввійти в історію своїми діяннями. Ми підставимо Вам плече на цьому важкому шляху, підтримаємо розбудову величі нашої Держави!

Прислуховуйтесь до народу, не допустіть його нищення в угоду чужим інтересам, як це було донедавна. Сподіваємось, що Бог нам послав Володимира Великого!

Верховний отаман України та Діаспори,
Гетьман козацтва Запорозького, маршал Козацтва                                                                 Дмитро САГАЙДАК

Добавить комментарий