День захисту дитинства в Україні

1 червня 2019 року козаки «Окремого природо-правозахисного округу МГО Козацтво Запорозьке» виїхали до Донецької області для передачі одягу та продуктів харчування дитячому будинку «Центр допомоги дітям «Отчий дім» у м.Покров Донецької області, директор Олексій Коган. Де і відбулась тепла зустріч козаків з мешканцями дитячого будинку.

Також була відправлена благодійна допомога одягом для дітей школи МВК у с.Первомайське Ясиноватського району Донецької області, директор Федорченко Ірина Вікторівна.

На передодні поїздки на Донеччину була проведена виховна патріотична робота козаків з підшефним дитячим будинком «Гармонія» у м.Кам’янське, де діти написали листи та передали малюнки для бійців ЗСУ, які були також передані 01.06.2019 р. бійцям територіальної оборони, які знаходяться на блок-постах у Донецькій області. Козаками округу бійцям ЗСУ була передана благодійна допомога продуктами харчування.

Відповідальними у цих заходах від «Окремого природо-правозахисного округу МГО Козацтво Запорозьке» був козацький полковник Завалков І. та сотник Скворцов О.

За проведену роботу керівництвом округу їм висловлюється велика подяка.

Матеріал підготував:
головний писар / нач.штабу
генерал козацтва Сердюков В.Ф.

Добавить комментарий