Упокой Господь душу козака!

27 листопада 2020 року на 72-му році життя перестало битися серце прекрасної православної людини, нашого побратима, козака, генерал-осавула Дигуна Петра Михайловича.

Ми, козаки МГО «Козацтво Запорозьке» тяжко переживаємо його смерть і схиляємо голову.

Головний суддя «Окремого природо-православного округу МГО Козацтво Запорозьке» Петро Дигун дуже любив життя і козацьку вольницю. До розбудови козацького руху в Україні він підходив серйозно і вдумливо. «Викликів долі» було багато, але він гідно долав труднощі і виходив переможцем із найскладніших ситуацій.

Із відходом у вічність Петра Дигуна втратили усі ми, став меншим козацький світ. Як справжній козак генерал-осавул Петро Дигун любив людей, шанував козацьке товариство, тому й був для усіх нас справжнім побратимом. Пам’ять про нього завжди залишиться у наших серцях, а благородні справи залишаються яскравою сторінкою Козацтва Запорозького.

Перед світлою пам’яттю козака Запорожця, генерал-осавула Петра Дигуна, перед його великими та добрими справами припадаємо на коліна і схиляємо голови. Нехай зі святими упокоїть Господь душу твою, брате козаче! Земля тобі пухом і вічна пам’ять!

Козаки МО МГО КЗ «Окремого природо-правозахисного округу МГО «Козацтво Запорозьке».

Добавить комментарий