ДОБРЕ, СВІТЛЕ ЧУДО

19 грудня 2019 року в Україні відбулось велике, добре, православне свято – День Святого Миколая. Цей день, який очікують діти, а особисто діти які мешкають у спецшколах та дитячих закладах. І козаки «Окремого природо-правозахисного округу МГО Козацтво Запорозьке», отаманом якого є генерал козацтва Пилипенко О.М., завжди пам’ятають і дбають про цих дітей, бо для багатьох з них благодійність, волонтерство знаходяться на першому у їх житті місті.

Такими закладами у цьому році стали:

  • спецшкола «Гармонія» у місті Кам’янське (директор Вінник А.В.),
  • дитячий заклад «Отчій дім» у місті Покров Донецької області, зона ООС (директор Каган О.О.).

Для дітей цих закладів були привезені подарунки та продукти харчування, які були придбані на кошти козаків округу та небайдужих громадян (таких як Вавіліна Л.В., Івасюк О.І., Кривошеєва І.І., Волошко В.Л.) і їм за це велика вдячність. А також велика вдячність усім козакам і козачкам об’єднання «Берегиня», особисто козацькому полковнику Завалкову І.С., генерал-осавулу Толстову І.В., козацькому полковнику Калініченко В.І. та Шульзі С.В., генералу козацтва Сердюкову В.Ф., які прийняли особисту участь у святкових заходах у цих дитячих закладах. Ці діти завжди очікують свято добра, світлого чуда і вони дуже вдячні дорослим за їх благодійні внески, бахаючи подальшого спілкування з ними. Діти вітали шефів, раділи і дякували за подарунки на День Святого Миколая на передодні Нового 2020 року, та звітували перед ними за 2019 рік, виступили у театралізованій виставі.

Особиста подяка, за працю з дітьми, була виставлена керівництвом округу козачкам об’єднання «Берегиня» директору спецшколи «Гармонія» Вінник А.В. та вчителю вихователю Кравченко І.О., які у 2019 році були відзначені державою відзнакою «За відданість справі».

Головний отаман округу генерал козацтва Пилипенко О.М. направив привітання усім присутнім цих урочистостей і побажав в цей світлий день добра в душі і щирих добрих справ задля України і її народу.

Нехай Ваша праця запалює в дітях зірки й відкриває нові таланти.

Нехай з маленьких добрих справ складається велика добра справа.

Матеріал підготував:

Отаман канцелярії МО МГО КЗ «ОППОЗО МГО КЗ»

козацький полковник Сердюков А.В.

Добавить комментарий