Боротьба Дніпродзержинської влади зі спортом

Кабінет міністрів України
Міністру освіти та науки України
Табачнику Д.В.

В. о. начальника головного
Управління освіти та науки
Дніпропетровської обласної адміністрації
Демчик О.І.

ЗВЕРНЕННЯ

Шановні Державні керівники освіти та науки України!

Звертаються до Вас козаки Міжрегіонального осередку «Окремого природо-правозахисного округу МГО «Козацтво Запорозьке» м. Дніпропетровська.
На 16-18 березня 2012 року у м. Дніпродзержинську був запланований та проведений, згідно календаря Всеукраїнських змагань, VI Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед учнівської молоді на призи Гетьмана МГО «Козацтво Запорозьке» Дмитра Сагайдака. Названий турнір проводиться з 2007 року «Окремим природо-правозахисним округом МГО «Козацтво Запорозьке» з метою спортивно-патріотичного виховання підростаючого покоління за традиціями та обрядами козацтва.

В школі-інтернаті №2 м. Дніпродзержинська, де ми є шефами, живуть і вчаться багато учнів, які займаються греко-римською боротьбою і їх тренують наші тренери-козаки.
Для підвищення спортивної майстерності борців-козаків, популяризації греко-римської боротьби, укріплення дружніх зв’язків між спортсменами регіонів України і був організований цей турнір, який за 6-ть років існування набув популярності серед спортсменів та тренерів з греко-римської боротьби.

Важливим елементом під час проведення турніру є розміщення та харчування дітей. На попередніх 5-ти турнірах ми узгоджували це питання з управлінням освіти та науки Дніпродзержинської міської ради і розміщували дітей у підшефній школі-інтернаті №2, де вони за незначні кошти могли проживати, харчуватись та спілкуватись як з дітьми інтернату та і зі спортсменами з різних куточків України.

Але в цьому році керівник управління освіти та науки Дніпродзержинської міської ради Баштаненко О.М. в категоричній формі відмовила нам, не надавши розпорядження, щодо розміщення спортсменів у школі-інтернаті №2. Дітей довелось розміщувати в Готелі та годувати в кафе, доплачувати за транспорт. А це була значна додаткова нагрузка в коштах для організаторів турніру, кошторис якого був затверджений раніше.

Наведений приклад показує на негативне ставлення деяких представників влади до спортивно-виховних заходів, які проводяться громадськими організаціями та спонсорами за особистий рахунок. З таким ставленням та відношенням до справи виховання дітей, як у керівника освіти та науки Дніпродзержинської міської ради Баштаненко О.М. наша держава Україна ніколи не буде мати майбутнього, здорового покоління. Цей необдуманий вчинок чиновника ми будемо освітлювати в пресі, на громадських і козацьких сайтах, а також інформувати керівництво Партії Регіонів за яку на виборах віддавали голоси тисячі наших козаків-українців.

Головний отаман
МО МГО КЗ «Окремого природо-правозахисного округу МГО КЗ»
генерал козацтва О.М. Пилипенко

Начальник штабу
МО МГО КЗ «Окремого природо-правозахисного округу МГО КЗ»
генерал-полковник В.Ф. Сердюков

Добавить комментарий