Вітаємо з козацькою нагородою

16 травня 2016 року до м.Дніпродзержинська прибула група козаків-запорожців на чолі з Головним отаманом «Окремого природо-правозахисного округу МГО Козацтво Запорозьке» генералом козацтва Олександром Пилипенком, за наказом Гетьмана козацтва Запорозького Маршала Дмитра Сагайдака, для нагородження міського голови Білоусова Андрія Леонідовича грамотою Гетьмана МГО «Козацтво Запорозьке» та орденом «Байда-Вишневецький ІІІ ст.»

Козацьким орденом «Байда-Вишневецький» нагороджуються видатні особистості, які зробили вагомий внесок у розвиток і підтримку Козацтва Запорозького в Україні, а також роблять все для Держави та її народу.

Хто як не козаки й Держава мають право опікуватись молодим поколінням в Україні.

Незважаючи на складну політичну та економічну ситуацію у Державі, МГО «Козацтво Запорозьке» постійно шукає шляхи виконання планів, які вони поставили перед собою на поточний рік. Всією своєю роботою козаки доводять: якщо є добра воля і правдиві наміри, то й результат завжди буде. МГО «Козацтво Запорозьке» є вагомою часткою Українського суспільства. У нашій козацькій організації на добровільній основі об’єдналися небайдужі люди, щоб відроджувати наші славні традиції, займатися військово-патріотичним вихованням молоді та юнацтва, надавати благодійну допомогу яка також іде на розвиток спорту серед молоді. Адже робота з молоддю – це пріоритет діяльності «Окремого природо-правозахисного округу МГО Козацтво Запорозьке». Що ми і робимо, фінансово підтримуючи більше 10-ти років греко-римську боротьбу.

Вперше на свої звернення, відносно дитячого спорту (греко-римська боротьба), «Окремий природо-правозахисний округ МГО Козацтво Запорозьке» у м.Дніпродзержинську отримав однодумця, в особі міського голови Білоусова А.Л., який і сам не байдужий до спорту, а найважливіше, що діти-спортсмени отримали значну фінансову допомогу від мерії на придбання борцівського килима, який вже був задіяний на Х Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби серед учнівської молоді, на призи Гетьмана козацтва Запорозького, Маршала Дмитра Сагайдака, який проходив 28-30 квітня 2016 року у м.Дніпродзержинську. І спортсмени віддячили місту І-м командним місцем на цьому турнірі – отримавши 7 золотих нагород у 20 вагових категоріях.

Також, за кошторисом міста на 2016 рік були виділені кошти на придбання 269 металево-пластикових вікон (з яких 59 вже встановлено) для будинку-інтернату «Гармонія». Цим будинком-інтернатом на протязі 14 років опікуються козаки Новокодакської паланки та «Окремого природо-правозахисного округу МГО Козацтво Запорозьке».

При врученні Грамоти Гетьмана МГО «Козацтво Запорозьке» та ордена «Байда-Вишневецький ІІІ ст.» козаки передали найкращі побажання та привітання від Гетьмана Дмитра Сагайдака.

Так як і славний Гетьман Байда-Вишневецький залишив чималий слід в історії Запорозького козацтва так і Вам, шановний Андрію Леонідовичу, бажаємо на посаді міського голови м.Дніпродзержинська плідною працею проявляти себе з найкращої сторони, успіху у всіх справах на благо народу України та всього козацького роду.

За Вашу діяльність, яка спрямована на відродження Козацтва Запорозького в державі та світі, бажаємо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, енергії і сили на благо України.

Матеріал підготував:

Головний писар (нач.штабу) округу, генерал-командор                                                                   В.Ф.Сердюков

 

Добавить комментарий