Привітання зі святом Святої Покрови!

Шановні брати-козаки!

Щиро вітаю козаків «Окремого природо-правозахисного округу МГО «Козацтво Запорозьке» з одвічним козацьким святом Святої Покрови!

Передусім хотів би відзначити, що ми, козаки-запорожці, впроваджуємо в наше мінливе повсякденне життя найкращі здобутки славних предків козаків-запорожців. Дух лицарів-запорожців став стрижнем української національної ментальності, завжди давав нам наснаги вистояти до перемоги…

Ми не підтримали заколоту утвореного олігархами на Майдані у 2013-2014 роках (під час так званої «Революції гідності»), але ми підтримали народ України, який встав боронити свою державу.

Те, що міжнародна громадська організація «Козацтво Запорозьке» стала флагманом козацького руху в Україні, є немала заслуга і козаків нашого округу. Зусилля, які ви віддаєте громадській роботі – розвитку та становленню козацтва в Україні, стали вашою візитною карткою – карткою козака «Козацтва Запорозького». І в цей святковий день, 14 жовтня, висловлюю вам від щирого серця побажання міцного козацького здоров’я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди. Сили нам та єдності у всіх наших спільних справах!

Бажаю вам стати спадкоємцями і продовжувачами ідейних, духовних і моральних засад козаків-запорожців. Тільки наша спільна плідна праця задля держави та її народу дає результат і ми з вами його обов’язково досягнемо.

Козацька слава є нашою спільною національною гордістю, історичним спадком козацького духу і лежить в основі української ментальності, об’єднує нас в єдиний народ.

Тож нехай завжди з вами будуть невичерпна енергія, сила козацького духу, віра у здійснення всіх ваших мрій в ім’я служіння народові рідної України!

Нехай оберігає вас Пресвята Богородиця – берегиня козацького роду від усякого зла!

З нами Бог, Україна і Честь!

IMGP0950

Шановні козачки!

У День Пресвятої Богородиці особисте вітання висловлюю усім козачкам об’єднання «Берегиня» слова щирої вдячності та поваги за вашу плідну працю по вихованню молоді.

Ми, козаки, ставимося до вас із великою шаною, бо жінка є берегинею свого роду і надана козакові самим Всевишнім.

Хай мир у серці вашому панує, хай ангел Божий щастя вам дарує, а Ісус Христос – здоров’я шле з небес!

Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, успіхів у всіх починаннях, сміливих планів та їх успішного втілення. Хай доля збагачує вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням, і нехай щасливою буде вся ваша родина!

Бажаю вам завжди залишатися такими ж витонченими та чарівними!

Нехай благословить вас Господь!

З повагою,
Головний отаман округа,
Генерал козацтва Олександр Пилипенко

Добавить комментарий