Вічна пам’ять тобі, козаче!

На 66-му році життя перестало битися серце прекрасної людини, чудового товариша, нашого побратима, козака, генерал-осавула Бредихіна Віктора Володимировича. Невимовний сум охопив серця багатьох людей, які знали покійного. МГО «Козацтво Запорозьке» зазнало непоправної втрати. Ми всі тяжко переживаємо його смерть.

Отаман Харківської паланки «Окремого природо-правозахисного округу МГО «Козацтво Запорозьке» Віктор Бредихін дуже любив життя і козацьку вольницю. До розбудови козацького руху він підходив серйозно і вдумливо. «Викликів долі» було багато, але Віктор Володимирович гідно долав труднощі і виходив переможцем із найскладніших ситуацій.

Із відходом у вічність Віктора Володимировича втратили усі ми, став меншим козацький світ. Як справжній козак генерал-осавул Віктор Бредихін любив людей, шанував козацьке товариство, тому й бум для усіх нас справжнім побратимом. Пам’ять про нашого побратима Бредихіна Віктора Володимировича завжди в наших серцях, а благородні справи залишаються яскравою сторінкою Козацтва Запорозького.

Перед світлою пам’яттю козака, генерал-осавула Віктора Бредихіна, перед його великими й добрими справами припадаємо на коліна і схиляємо голови. Нехай зі святими упокоїть Господь душу твою, брате!

Земля тобі пухом і вічна пам’ять!

Козаки МО МГО КЗ «Окремого природо-правозахисного округу МГО «Козацтво Запорозьке»

Добавить комментарий