У Вінниці опозиція воює БТРом проти фальсифікації на 11 окрузі

— Військову техніку покликали опозиціонери, які страйкують, та вінницьке козацтво, — каже Михайло Рюхов з козацького полку імені Івана Богуна. — Кому точно він належить, я не знаю.

Сьогодні з самого ранку біля комісії 11-го округу на проспекті Космонавтів розклали ціле наметове містечко. Люди вийшли пікетувати проти перерахунку голосів на 11 окрузі. Вінничан обурило, що не дивлячись на те, що голоси вже були підраховані, на окрузі вирішили зробити перерахунок голосів.

Ніна Блажко тримає в руках попередні результати. В них лідером є Наталя Солейко.

— Вони вирішили скласти акт порушення і самі собі там роблять, що хочуть, — каже секретар однієї з дільничних комісій округу Ніна Блажко. — В нас на дільниці процедури підрахунку голосів не було порушено, а зараз мене туди навіть не пускають. Стою тут з людьми вже два дні.

В обід, близько 14.00 до окружкому під’їхала швидка. Вона забрала лідера обласної організації «Батьківщина» Людмилу Щербаківську.

Потім, в’їзд до окружкому перегородив БТР. На запитання до людей на спецтехніці, хто вони, і що тут роблять, вони сказали, що приїхали, щоб не дати сфальсифікувати результати.
Кричали опозиціонери гасло – «Банду Домбровського геть!»

Добавить комментарий