Нести людям добро

Дивлячись на все, що робиться в Україні, слухаючи нашу владу, яка любить весь народ загалом, гамузом, але ось допомогти конкретній людині вона не в змозі, це для неї складно, а скоріше – їй це і не потрібно. Бо ратувати на відсутність коштів легше за все.

Вже 30 років дзвонять колоколи в Україні за жертвами Чорнобильської трагедії. Кажуть, що час лікує. Але, мабуть, не настав ще і не скоро настане той день, коли заживуть Чорнобильські рани.

Ми бачимо, що з роками масштабніше і скрутніше виглядають наслідки цієї катастрофи, які на жаль стали самим примітним символом України у сучасному світі. А про людей, які рятували країну, у деяких випадках і зовсім забули – позбавивши пільг та відповідної допомоги. Неможливо запевнювати, що навіть зараз, через 30 років після рокового квітня 1986 року, ми знаємо усю правду про ступінь радіоактивного забруднення, про погрозу, яку містить в собі воно для мешканців України, які живуть зараз та будуть жити потім.

Довідавшись про те, що козаки «Окремого природо-правозахисного округу МГО Козацтво Запорозьке» проводять благодійні заходи відносно людей, які обмежені у можливості самостійно рухатись та потребують спеціального медичного обладнання, то до нас звернувся депутат Солонянської районної ради Дніпропетровської області Гура Ігор Федорович від імені мешканців с.Оріхове з проханням надати благодійну допомогу і придбати крісло колісне ДККС-4 для інваліда ІІ групи, ліквідатора Чорнобильської катастрофи Мединського Івана Федоровича. На це звернення козаки округу відгукнулись позитивно, зібрали кошти та придбали крісло колісне для Мединського І.Ф.

У цих благодійних заходах з боку козаків «Окремого природо-правозахисного округу МГО Козацтво Запорозьке» прийняли активну участь козацькі родини генерал-командора Сердюкова В.Ф. та генерал-осавула Кабаченко В.Ф., а також козаки:

  • генерал-осавул – Гаращенко И.И.
  • козацький полковник – Науменко С.В.
  • військовий старшина – Ягудзинський В.М.
  • осавул – Черняк В.Ю.
  • хорунжий – Скворцов О.В.

29 липня 2016 року козаки округу привезли у с.Оріхове, за місцем проживанням Мединського І.Ф., крісло колісне ДККС-4 (з відповідним сертифікатом) та передали його особисто. Козаки побажали Івану Федоровичу довголіття та здоров’я.

Благодійні заходи цього напрямку будуть і надалі проводитись.

Матеріал підготував:

Начальник штабу округу генерал-командор                                                                       Сердюков В.Ф.

Сохранить

Добавить комментарий