Пам’ятаємо, вшановуємо героїв 1941-1945 років

9 травня 2018 року відбулись святкування 73-ої річниці Перемоги над фашизмом в Україні. Козаки «Окремого природо-правозахисного округу МГО Козацтво Запорозьке», нащадки героїв-переможців схилили свої голови перед пам’яттю загиблих батьків та дідів. Бо хто не пам’ятає минулого, не матиме і майбутнього. Близько 8-10 мільйонів мешканців України загинуло в тій війні. Кожна українська родина понесла втрату. Це великий день. День зі сльозами на очах. Це наша генетична пам’ять.

Все менше дійсних ветеранів ВВВ залишається в державі, але пам’ять у народу не можна забрати, як і під когось не переписуй історію.

Козаки усіх підрозділів «Окремого природо-правозахисного округу МГО Козацтво Запорозьке» провели святкові заходи у відповідних регіонах України. І поки ми живі, наші діти, онуки будуть знати, хто був справжнім героєм-переможцем у тій війні, хто приніс мир усьому світові.

Сучасне покоління повинно пам’ятати загиблих і оточити увагою та опікою живих. Поклонимося мертвим і побажаємо здоров’я живим. Вітаємо і бажаємо козацького здоров’я тим, хто зараз серед нас та їх родинам. З Днем Великої Перемоги Вас!

 

Головний писар (нач.штабу) округу, Генерал козацтва                                                                   Сердюков В.Ф.

Добавить комментарий