Привітання гетьмана з ювілеєм!

Вельмишановний пане Гетьмане Козацтва Запорозького, Дмитро Іванович Сагайдак!

Від усіх козаків-побратимів «Окремого природо-правозахисного округу МГО «Козацтво Запорозьке» і від себе особисто вітаю Вас з Ювілеєм!

Козаки округу цінують і поважають Вас за відданість справі відродження козацтва, виваженість та мудрість. Ви своєю діяльністю доводите, що у глибині душі кожного українця живе козак. Бо козацькому роду нема переводу!

Все своє активне життя Ви віддавали боротьбі за незалежність України та щоб козацька ідея отримала могутній імпульс відродження козацтва. Ви, шановний Дмитро Івановичу – вірний син української землі! Нехай плин років не затьмарить радість і повноту буття, а людська пошана буде гідною подякою.

70 років – це не вік для козака. Саме тому Ви як завжди енергійний, рішучий, завжди з позитивним настроєм і бажанням працювати на благо Козацтва Запорозького.

У цей світлий день, від щирого серця бажаю Вам козацького здоров’я, наснаги, щастя, енергії, щоб і надалі Ваш життєвий шлях наповнювався новими злетами та родинним щастям, щоб Ви довгі роки успішно служили козацькій справі і православній Вірі.

Нехай завжди з Вами будуть поруч справжні однодумці-козаки.

З повагою,

Головний отаман МО МГО КЗ «ОППЗО МГО КЗ», генерал козацтва  О.М.Пилипенко

Дмитро Сагайдак

 

 

 

Добавить комментарий