Україна – країна політично-кримінального засилля

З погляду на теперішні події в Україні розумієш, що у нас, українців, краще майбутнє буде тоді, коли Україна перестане бути кримінально-політичним полігоном, де в першу чергу експерименти проводять на людях за допомогою тих партій та кланів, що знаходяться при владі, та Європи, США і Росії з іншого боку. Бо Україна є буфером між цими ворогуючими світовими системами, принцип яких сьогодні – «хто кого». І всі теперішні події вказують на те, що в Україні ведеться політично-кримінальна війна між кланами за владу над суспільством та за територію.

У зверненні до народу ми, козаки МГО «Козацтво Запорозьке», попереджували щодо провокацій, які чинилися і чиняться з обох сторін. І до чого вони вже довели ситуацію в Україні – ми бачимо. Ніхто і нікого не хоче чути. Кожна сторона чує лише себе і не бажає проводити заради народу будь-які референдуми, аби почути у мирний спосіб людей і вирішити гострі питання, які накопичились за усі роки незалежності у суспільстві.

А у кожного із нас є своя думка, своя правда. Ситуацію не треба було доводити до протистояння, війни. У результаті цих подій, поки одні «мусолили» тему майдану, інші вкрали у нас Крим, загостривши питання Півдня та Сходу. Невже ми пішли по шляху «чим гірше, тим краще»?

Нам кажуть про політичну кризу в Україні. Та ні, це справжній політично-кримінальний дерибан України, тільки з новими обличчями при владі. Участі у цьому безладі ми, козаки, не приймали, і приймати не будемо.

Політики втягнули громадянське суспільство у свої «ігрощі» у боротьбі за владу та довели Україну до стану громадянської війни, піднявши градус насилля до найвищого рівня кипіння. Вони роблять усе, аби народ був затягнутий у цей безлад, аби народ можна було арештовувати, обвинувачувати в сепаратизмі, а потім, якщо буде потрібно – амністувати «з барського плеча» й використовувати його далі.

А в чому винен народ? В тому, що в нього злиденні пенсії та заробітна платня, немає де працювати та чим платити за житло? А влада народ не чує, кажучи: потерпи ще декілька років, бо ми вам усі доходи заморозили і тарифи підняли. Бо ні в Європі, ні в Росії заможні українці не потрібні. А ми вас згодом приведемо до світлого майбутнього… Десь і колись ми вже це чули.

Щодо козаків МО МГО КЗ «Окремого природо-правозахисного округу МГО Козацтво Запорозьке», то ми не обслуговували не одну з партій України, не рядились в різні маски-балаклави, не ходили з камінням,палицями, зброєю, не погрожували іншим народам України. Ми залишались козаками, бо всі роки незалежності України самі відроджували дух і націю козаків, які пройшли через страшні віки руїни, лихоліття, зневіри, роз’єднання, чвар, гноблення та нищення, геноциду та беззаконня.

За роки незалежності України ні одна влада законно не визнала козаків, хоча у Верховній Раді й лежить проект Закону «Про козацтво України». А за останні чотири роки владою в Україні зовсім призупинені усі ініціативи щодо концепції відродження козацтва. Тепер ми вже бачимо, що владі ближчі політичні баталії, ніж ідейний дух та єдність українців.

Козаки не несуть розбрату в суспільство, а роблять це політики через свої партійно-олігархічні амбіції у боротьбі лише за владу, за електорат, який, фанатично, виконує їх накази і навіть творить революції.

А що ж ми, козаки, робимо в цей тяжкий час для України? Ми продовжуємо наші благодійні справи, роботу з молоддю в питаннях спорту та військово-патріотичного виховання; відроджуємо духовні здобутки нашого народу, об’єднуємо козаків заради миру та злагоди у суспільстві, заради єдиної України. А у разі потреби – станемо на захист нашої держави, виконуючи при цьому усі закони та Конституцію України.

Але нам потрібно й не бути сліпими щодо подій, які відбуваються навколо нас, не дати себе використати, аби потім про нас забули. Хто, як не ми, знаємо, як політики різних кольорів за ці роки піарились на наших заходах, видаючи потім нашу працю як свою.

Заявляю, що козаки повинні бути поза межею політики. Над усіма заходами, які проводять громадські організації в України, обов’язково через якийсь час з’являються стяги тієї чи іншої політичної партії. Візьміть майдан – він також на певному етапі перейшов під політичні прапори та ідеї партій. І як результат цього – життя патріотів «Небесної сотні».

Політики знов переграли людей і крізь кров ідуть до влади. Умисно утворивши на деякий час безлад, анархію та беззаконня, звинувачуючи в цьому, як завжди, попередників і назвавши все це «революцією», а себе «камікадзе». При цьому, створивши підґрунтя на Півдні та Сході для екстремізму та насильства.

І поки в Україні буде політично-кримінальне засилля тих, хто рветься до влади у будь-який спосіб, аби змінювати життя людей лише під себе, доти і буде «кошмарити» Україну. Бо народної влади в України вже не залишилось. А задля свого кримінально-корупційного бізнесу вони будуть натравлювати одну частину України на іншу, що і роблять дуже успішно, а люди на це ведуться.

Дуже не хотілося, аби політики «нової влади» використали козацтво задля своїх цілей на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року. Адже знову будуть лунати заклики про об’єднання зусиль задля побудови могутньої української держави «з турботою» про козацьку націю. Ми вже це проходили і чули.

Тож думай, козаче, на чий бік ти стаєш. Для тебе держава повинна бути – понад усе.

А для початку владі потрібно сісти і вирішити усі конфлікти і протиріччя у суспільстві в цивільно-правовий, мирний спосіб задля добробуту та злагоди в Україні, а не бренькати зброєю на всі боки. Наш народ повинен вирішити своє майбутнє без допомоги ззовні.

Головний писар (нач. штабу)
МО МГО КЗ «ОППЗО МГОКЗ»
генерал-командор Сердюков В.Ф.

Добавить комментарий