Не нарікати на долю, а робити конкретні справи (відео)

На 8-й Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед молоді у м. Дніпродзержинську, який проходив 28-30 березня 2014 року, прибув Верховний отаман України та діаспори Гетьман козацтва Запорозького, маршал козацтва Дмитро Сагайдак. Він не обмежується «кабінетною» роботою, а старається якнайбільше відвідувати регіони України, спілкуватись не тільки з керівництвом козацьких підрозділів, алей й широким колом громадськості та юнацтва.

греко-римская борьбаПрибувши до міста Дніпродзержинська, Гетьман Дмитро Сагайдак провів нараду з керівництвом МО МГО КЗ «Окремого природо-правозахисного округу МГО Козацтво Запорозьке» та представником Гетьмана МГО КЗ у Дніпропетровській області генералом козацтва Олександром Таранущенко. На нараді розглядались питання роботи у підрозділах округу та робота з молоддю. «Ми повинні виховувати молодих людей так, щоб вони могли захистити себе, а потім і державу», — відзначив Дмитро Сагайдак.

29 березня 2014 року відбулося урочисте відкриття 8-го Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби серед молоді на призи Гетьмана козацтва Запорозького Дмитра Сагайдака у м. Дніпродзержинську. На цей турнір прибуло 16 команд з усіх куточків України – загалом більше 160 спортсменів, які виборювали нагороди у 15 вагових категоріях.

греко-римская борьба«Наш почин щодо проведення цих турнірів з греко-римської боротьби було покладено ще у 2006 році, а вже у 2007 був проведений перший Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед молоді на призи Гетьмана МГО КЗ Дмитра Сагайдака. Сьогодні, у 2014 році, ми проводимо вже 8-й офіційний турнір. Наш головний принцип роботи полягає в тому, що всі наші починання ми підтримуємо і надалі.

За ці 9 років існування турніру вихована когорта спортсменів, імена яких ми чуємо на світових змаганнях. Цей турнір завжди організує головний отаман МО МГО КЗ «Окремого природо-правозахисного округу МГО КЗ» генерал козацтва Олександр Пилипенко. Протягом останніх 3 років суттєву підтримку у проведенні турніру надавав громадський діяч м. Дніпродзержинська Максим Голосний, і ми за це йому дуже вдячні», сказав Гетьман Дмитро Сагайдак у офіційному інтерв’ю для нашого сайту.

греко-римская борьбаТакож 29 березня 2014 року Гетьман Дмитро Сагайдак відвідав військово-історичний музей і діораму «Битва за Дніпро 1943 року», засновану козаками МО МГО КЗ «Окремого природо-правозахисного округу МГО КЗ» у СЗОШ №30 м. Дніпродзержинськ на честь визволення Дніпродзержинська та Дніпропетровська від німецько-фашистських загарбників.

Вшановуючи пам’ять загиблих в роки Великої Вітчизняної війни, на території СЗОШ №30, біля пам’ятного знаку на честь 52-го окремого червоного прапору Дніпродзержинського танкового полку, Гетьманом МГО КЗ Дмитром Сагайдаком було висаджено ялинку та покладено квіти до пам’ятного знаку.

Продовжуючи подорож містом Дніпродзержинськ, козаки округу на чолі з Гетьманом Дмитром Сагайдаком відвідали храм УПЦ Дніпродзержинської єпархії «Свято-Миколаївський собор» та меморіал «Голгофа».

греко-римская борьбаПо закінченню свого візиту до м. Дніпропетровська та м. Дніпродзержинська, Гетьман козацтва Запорозького Дмитро Сагайдак провів нараду з козаками МО МГО КЗ «Окремого природо-правозахисного округу МГО КЗ», подякувавши їм за роботу по фізичному та військово-патріотичному вихованню молоді та відданість православній вірі.

«Звичайно, один з основних аспектів нашої діяльності, я би сказав щоденної праці не покладаючи рук – це робота з молоддю», — зауважив Гетьман Дмитро Сагайдак. «Вона неминуче дасть свої результати. А ви всією своєю роботою доводите, якщо є добра воля і правдивий намір, то і результати досягаються. Взявши Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби під свій патронат, цим округ розширює географію добрих козацьких справ», — вважає Гетьман Сагайдак.

30 березня 2014 року, по закінченню турніру з греко-римської боротьби серед молоді на призи Гетьмана Козацтва Запорозького Дмитра Сагайдака, було проведено нагородження переможців у 15 вагових категоріях. Переможцями 8-го Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби серед молоді у м. Дніпродзержинську у командному заліку стали спортсмени м. Дніпродзержинськ. Друге місце у заліку посіла команда м. Конотоп, а третє – команда Кривого Рогу.

Пилипенко А.Н.Головний отаман МО МГО КЗ «Окремого природо-правозахисного округу МГО КЗ» генерал козацтва Олександр Пилипенко висловив велику подяку усім козакам, які підтримали проведення турніру та громадському діячу Максиму Голосному. «Хоча й 2014 рік непростий для всього нашого суспільства, ми не нарікаємо на долю, ми працюємо. Говорити і обіцяти можна багато – це прерогатива політиків, а ми – козаки, і від нас повинні бути тільки конкретні справи», — зауважив головний отаман Пилипенко.

Добавить комментарий