Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби 2011

В Дніпродзержинську пройшов всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби, який 5-й рік проводиться Окремим природо-правозахисним округом МГО «Козацтво запорозьке».

Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед молоді на призи Гетьмана Міжнародної Громадської організації «Козацтво Запорізьке» Дмитра Сагайдака був заснований козаками Міжрегіонального Осередку «Окремого природо-правозахисного округу МГО КЗ» у 2006 році. «Засновуючи цей турнір, ми думали про дітей, про їх спортивне майбутнє» — каже начальник штабу округу Василій Федорович Сердюков, — І це вже п’ятий турнір і він проходив, як завжди, у місті Дніпродзержинську (на цей раз 25-27 березня 2011 року). Такі заходи тільки згуртовують козаків на підтримку руху молоді до здорового образу життя.»

Цілями турніру є:
— патріотичне виховання підростаючого покоління за традиціями та звичаями козаків;
— підвищення спортивної майстерності борців-козаків;
— популяризація греко-римської боротьби.

Велику увагу щодо проведення змагань на протязі п’яти років придає керівництво округу:
— Головний отаман, генерал козацтва О.М.Пилипенко;
— начальник штабу округу, генерал-полковник В.Ф.Сердюков;
— отаман служби безпеки округу, полковник О.В.Скрипнік;
— радник Головного отамана з питань молоді та спорту, сотник Ю.О.Никитенко, та інші.

Никитенко Ю.О., як тренер з греко-римської боротьби, тренує козачат на базі підшефної школи-інтернату №2 м.Дніпродзержинська. І як результат – ці козачата є постійними переможцями та призерами у різних вагових категоріях на протязі усіх п’яти років проведення змагань.

МГО КЗ «Окремий природо-правозахисний округ» постійно співпрацює у цьому напрямі спільно із Січеславським округом МГО «Козацтво Запорізьке» (Головний отаман, генерал козацтва Миргородський Ю.М.). Ця співпраця двох структурних підрозділів МГО «Козацтво Запорізьке» підтверджує напрями роботи в цілому МГО «Козацтво Запорізьке» під керівництвом Гетьмана Дмитра Сагайдака.

Кожен рік до Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби серед молоді залучається все більше і більше команд та спортсменів з усієї України. Тільки у 2011 році переможцями стали спортсмени у 15-ти вагових категоріях. Переможці за І, ІІ та ІІІ місця отримують кубки, медалі та грамоти. Рівень суддівства на цьому турнірі дає право спортсменам підвищувати свої спортивні розряди.

Інформація за телефонами: (067)563-26-77; (056)788-85-33.


Добавить комментарий